Eilen olin vanhemman poikani joulukirkossa ja tänä aamuna oli nuoremman poikani joulujuhlan vuoro. Vaikka pääsinkin yöllä vasta töistä ja parin tunnin unien jälkeen kömysin koululle ennen kahdeksaa niin nautin lasten tekemistä esityksistä todella paljon! Poikani luokka esittivät joulukuvaelman ja kuinka he ovat sitä harjoitelleetkaan! Se meni niin hienosti, he olivat kaikki aivan täysiä kymppejä!!!!!!! enkeleineen, lampaineen, paimenineen kaikkineen!
Joulujuhlassa sai itselleen joulumielen syttymään katsellessa joulukuvaelman lisäksi tonttu esitystä sekä lauluesityksiä. Kaiken kruunasi maa on niin kaunis- laulu, joka päätti joulujuhlan.
Etenkin nuoremmalle pojalleni todistusten jako oli jännä paikka sillä hän sai nyt ensimmäisen koulutodistuksensa! Ja kun häntä kehuin erittäin hyvästä todistuksesta niin poikani vastasi minulle; se on kato ekalla vielä helpompaa.......
Olin myös erittäin ylpeä vanhemmasta pojastani, jolle tuli nyt ensimmäistä kertaa numerollinen todistus ja hyvä todistus myös hänelle tuli!!! Voi tätä äidin ylpeyttä, jota tunnen poikiani kohtaan joka ikinen hetki, ne ovat minulle maailman parhaimmat, kauneimmat ja ihanimmat lapset!!!!!
Ja nyt alkaa sitten ansaittu joululoma ja joulun odotus. Tänään me saadaan kuusi kotiin ja pääsemme koristelemaan sitä yhdessä joululaulujen taustalla soidessa, siitä se joulu alkaa!!!