Tänään alkoi joulun odotus kalenterin kanssa. Hyvin heräsi lapset kouluaamuun kun tiesivät että saa avata luukun kalentereistaan.
Tänään aloitin myös itse joululahjarumban ja nyt jo stressiä pukkaa sillä vietinhän peräti kaksi tuntia kauppoja kierrellessä joululahjoja etsien. Pojillani oli onneksi selkeät joululahjatoiveet joten ne lahjat oli lähes vaivatta löydetty mutta eikö kummilapset voisi tehdä myös lahjalistaa kummitädille... Kyselin jo kummipojaltani, mitä hän on joulupukilta toivonut mutta vastaus oli hyvinkin laaja- alainen kuten; no jotaa, en mä oikeen tiiä ehkä jotaa... siitä on hyvä lähteä liikkeelle! mutta sitten taas siskoni tytöltä tuli toiveet kuin apteekin hyllyltä; rölli- tietokone ja kissa. Täytyi kyllä tehdä muutama lisäkysymys kissan suhteen ja kyseessä on kuitenkin ihan leikkikissa vielä.
Ja sitten on toinen kummipoikani... Tasmanian tuholainen, kuten häntä olen kutsunut siitä saakka kun hän kävelemään oppi! Siinä pojassa virtaa riittää niin että jopa nuorempi poikani katsoo välillä silmät pyörällä sitä menoa!
Mutta uskon selviäväni tästä kaikesta kunnialla ja uskon että meillä on joulu valmis siiheksi kunnes mieheni tulee kotiin eli aatonaattona. Se onnekas...
Vanhempi poikani oli tänään jäänyt koulun jälkeen puhutteluun. Syynä kuulemma poikani sanojen mukaan oli; me harjoteltiin uutta kappaletta ja mä soitin rumpuja mutta multa lähti vähä käsistä se ja sit mä vähän kans huutelin mikkiin ja sit mä jouduin puhutteluun..
Tänään jos saisin apujoukkoja jotta saisin hieman järjestystä muutettua eli nyt olisi siirto vuorossa kaksi vitriiniä! ei sen suurempaa mutta kun vision sai niin jotain on tehtävä! Tuo visio-sana on sellainen sana jonka sanottuani mieheni huokaiseen syvään ja ilmeisimmin laskee hiljaisuudesta päätellen kymmeneen... Sama pätee kun katsomme sisustusohjelmia ja katseeni alkaa kiertämään huonetta niin siinä kohtaa jo yleensä kuuluu vierestä; älä edes ajattele.... mutta olen sitä mieltä että unelmia ja visioita on oltava, se pitää mielen virkeänä vaikkei ne koskaan toteutuisikaan!!