Jos olet, onnee sulle!!!! Mä en ole mutta kun ei se joulu multa paljoa kysele sattuuko se tämän talon emäntä olla jo puksannu ja puunannu, hössänny ja sun muuta... eipä ei ja ehkä siksi mulla onkin kaikki ihan hujan hajan kesken. Eilen ja toissapäivänä sain kyllä epämääräisen voimakkaan siivouspuuskan ja kuurasin vessat kunnolla mäntysuovalla ja harjalla läpeensä sekä tuli pestyä kaksi kylppärin mattoa ja keittiön matto mutta niin kovin kuin suunnittelinkin että tänään töiden jälkeen jatkan siinä samassa tarmossa touhuilua niin se outo mielenhäriö oli kadonnut yhtä nopeasti kuin oli tullutkin joten tänään ei ole siis mitään tapahtunut.
Viikonloppuna me saadaan kuusi ja pääsemme sitä koristelemaan. Minulla on vahva mielikuva että haluan kauniin valkoisin koristein koristellun kuusen mutta voin jo arvata että poikani eivät ymmärrä asiaa samalla tavalla ja siitä voi tulla pienoisia mielipide eroja koristelun aikana. Olen löytänyt jo alkaneista alennusmyynneistä kauniita valkoisia koristeita jotka odottavat kaapissa asennusta!
Huomenna on vanhemman poikani joulukirkko ja voin jo suoraan sanoa että ennen kuutta huomen illalla meillä on vääntö ja väittely meneillään sillä lapseni jolle kaikki vaatteet pitää tätä nykyä olla jättiliianisoja ei tule saamaan lupaa laittaa xxxxlll-koon housuja jalkaan samankokoisesta paidasta puhumattakaan! Kävin siis ostamassa siistin ja minun mielestä kivan kauluspaidan huomista varten ja sinne alle mustan t-paidan. Ja jalkaan tulee siistit ja varsinkin sopivat farkut. Myös nuorempi poikani sai uudet vaatteet ensimmäisiä koulun joulujuhliaan varten mutta uskon hänen kohdallaan kaiken menevän huomattavasti helpommin vaikkakin ostin ensimmäistä kertaa lapselleni slipoverin, joka tulee mahdollisesti herättämään kysymyksiä tyyliin; mikä TOI on???? Mutta sen näkee huomenna.
Vielä ei olla edes joulua saatu juhlittua kun lapseni jo vouhottavat uudenvuoden raketeista! Eilen tuli ensimmäiset mainokset joissa oli erilaisia raketteja ja meillä on nyt sitten se kädessä kuljettu silmät kiiluen....