Taas on tullut syötyä jouluruokia oikein vuoden edestä! maha on killillään kaikista joulun herkuista! Suurimpiin heikkouksiini kuuluu äitini tekemä imelletty perunalaatikko kinkun ja lanttulaatikon kera. Ja taas vatsa huusi armoa kun yhtäkkiä vatsalaukku joutui venymään äärimmilleen kun sitä herkkua piti syödä ja syödä kuin se olisi kesken kaiken loppunut.
Joulu meni meillä oikein lämpäisissä ja mukavissa tunnelmissa. Joulua olimme vastaanottamassa mummilassa, jonne oli kerääntynyt koko lähisuku. Lasten riemua ja jännitystä oli ihana seurata, kuinka he vuoronperään olivat ikkunassa nenä lasia vasten odottamassa milloin se taas kauan kaivattu joulupukki ilmestyy. Ja tulihan se. Taas oli lapseni olleet lahjamäärästä päätellen erittäin kilttejä! Pukin säkeistä löytyi niin lautapelejä kuin kirjoja ja vaatteita.
Itse olen nauttinut kun saa hetken huilahtaa ja levätä ilman minkäänlaista kiirettä minnekkään. Aamulla on saanut rauhassa heräillä kun mies on kömpinyt edeltä keittämään kahvia. Suorastaan aivan mahtavaa! Päiviä ilman minkäänlaisia suunnitelmia etukäteen!