Varasin kesäksi matkan lämpimään. Poikani odottavat kovasti ensimmäistä lentokone matkaansa eivätkä malttaisi millään odottaa.. ja odottavan aika on pitkä. Nyt on parina päivänä ollut puheenaiheena siis tuleva lomakohteemme.

Tiedän ettei minulla moiseen varaa olisi mutta sillä matkasta on haaveiltu poikien kanssa jo pitkään niin haluan sen heille toteuttaa, haluan katsella kuinka lapseni sydämensä kyllyydestä saavat nauttia rannalla olosta ja auringosta, joka ainakin viimekesänä täällä koti Suomessa oli pelkkää haavetta toppatakissa iltaa istuessa. Mutta nyt ei auta kuin kova säästäminen päälle ja odottaa reissua.... ja toivoa että siellä on sitten aurinkoista ja lämmintä, jotta poikani tosiaan saavat auringosta nauttia ja kuten vanhempi poikani odottaa että voi maata rannalla ja juoda limpparia, olla vaan!

Kesäisiä mielikuvia mielessä alan taas valmistautua huomiseen työpäivään ihanan pitkän loman jälkeen ja yritän etsiä sen työmotivaation sieltä salaisesta jemmasta jonnekka sen lomalle jäätyäni piilotin, jota en vielä ole löytänyt... mutta vielä on yksi yö aikaa etsiä sitä.