On palannut ja alkanut poistamaan minua vaivannutta syväjäädytystä... Asialla vaan tuppaa olemaan se haitallinen sivuvaikutus ettei malttaisi olla sisällä yhtään ja koti alkaa näyttääkin sellaiselta että kohta pölykoirat hyökkäilee nilkkoihin kiinni mutta uskoisin että kunhan tämä ensi rakkaus tähän uuteen kevääseen taas laantuu niin sitten voi jo taas ottaa itseään niskasta kiinni ja imurin varresta sen lisäksi.

On myös pakko kertoa että kävin viikonloppuna aivan loistavalla keikalla kuuntelemassa aivan loistavaa musiikkia! kävin siis kuuntelemassa Mustaa joutsenta ja päivät keikan jälkeen on menneet aivan fiilistellen sitä! Tänään ihanaksi yllätykseksi oli ilmestynyt niiden uusi levy postilaatikkoon ja se soi taustalla paraillaankin.

Ylihuomenna se olisi vapunaattokin ja ostin lapselleni jo vappupallon. Myyjä hehkutti uutta keksintöä, joka on tuplapaino pallon päässä, ei lähde pallo karkuteille! No... meidän pallo roikkuu nyt sitten naapurin koivun latvassa tuplapainoineen kaikkineen että se siitä keksinnöstä! Ehtihän se olla sen minuutin pari pojilla... Ja naapurilleni tiedoksi että se mitä olet mahdollisesti ihmetellyt killuvan siellä teidän koivussa on sininen moottoripyörä pallo, ei muuta pahempaa. Taisi siis olla ensimmäinen ja viimeinen vappupallo ja seuraavat pallot ovatkin sitten ihan niitä tavallisia puhallettavia malleja.

Toivon että saamme vapuksi kauniin, lämpimän kelin ja oikein mukavan leppoisaa vappua!