Niin aletaan olla pääsiäisessä jälleen kerran. Kotiamme koristaa virpomisoksat, joita viimesunnuntaina tuli pienet ihanat virpojat huiskuttelemaan ovelle palkan eteen. Keittiön ikkunalla on rairuohoa koristamassa kotia ja tuomassa kevään tuntua vihreydellään. Ihanaa!!

Niin se kevätkin näyttäytyy jo pikkuhiljaa täällä meilläkin päin ja perennapenkkini on tullut esiin lumen alta. Vielä olen tyytynyt katselemaan sitä vain keittiön ikkunasta käsin enkä ole jaksanut mennä sen lähemmäs takapihalle katsomaan millaiselta viimekesänä istuttamani perennat mahtaa näyttää talven jäljilta mutta kohta, ihan pian olen toivottavasti jo taas pihatouhuissa peppu pitkällään.

Juu, lumi suli ja lumen alta esiin tuli... meinaan vanhemman poikani raketti kätkö. Pojallani on ihmeellinen into kerätä uudenvuoden jälkeen jo paukutettuja raketteja jemmaan! en tiedä mitä hän niille tekee mutta tuossa ne nyt lojuu meidän terassin nurkassa. Meillä ei poikani kanssa ole ilmeisesti samanlaista "sisustussilmää" koska siinä missä ne ovat poikani mielestä ihania ja kuuluvat siihen nurkkaan niin minuase häiritsee ja ovat kohta roskiksessa jos minulta kysytään. Toissa vuonna heillä oli raketti jemma erään polun varrella ja niitä piti käyd tarkistamassa ovatko aarteet tallella aina siitä ohi kävellessä mutta ne on jo unohtuneet uusien aarteiden vietyä mielenkiinnon.

Tällä erää toivotan oikein ihanan keväistä pääsiäisen aikaa ja ryhdyn kodinhoito puuhiin. Olen jo alkanut pesemään talvivaatteita kesäteloille, joten kesä, olet tervetullut!!