Pakko se on todeta että sieltä se syksy tulla jolkottaa... tosin nuorempi lapseni ei taas malta odottaa ensilumen tulemista! Itselleni tämä hiljalleen hiipivä pimeys alkaa taas tekemään talvihorros oireita... ei mikään meinaa kiinnostaa eikä mitään varsinkaan saa aikaiseksi!  No jos jotakin positiivista löytää tästä syksyn hämärästä niin kynttilät olen kaivanut esiin tunnelmaa luomaan illan pimentyvään kotiin.

Vietän paraikaa ansaittuja vapaita. Ainakin itse koen asian niin ja todennäköisesti myös työkaverini, joka eilen kanssani vuorossa oli! soitin nimittäin jo loppupäivästä faksiin tajuamatta itse edes sitä! Ihmettelin vaan että johan pitää outoa hälytysääntä... siihen työkaverini, joka kuuli puhelimen läpi faxin kirkumisen totesi minulle kauniisti; ja tukan värihän oli.... että näin, nyt aivot lepotilaan neljäksi päiväksi ja sitten uusin voimin töihin!
Vapaani aloitan näöntarkastuksella, usein iha käynti optikolla auttaa asiaan! itseasiassa sain optikolla tekstiviestillä kutsun kyseiseen operaatioon ( jokohan niitäkin huolestuttaa...?) jos voi ihmisellä olla valikoiva näkö niin minulla se varmaankin sitten on sen valikoivan kuulon lisäksi.... mutta siihen saan todennäköisesti vastauksen jo tuossa tunnin päästä, i hope so...

Loppuun laitan vielä nuoremman poikani eilisiä pohdintoja kävelylenkillämme....

Onko seriffit jo kuolleet sukupuuttoon vai vieläkö niitä on olemassa.....

Jos Intiaanit kerran asuvat Intiassa niin miksi niitä kutsutaan Intiaaneiksi eikä Intialaisiksi???.......

Että näin meillä ja minä lähden kohti optikkoa...